Jump to content
The Dark Blues Dundee FC's foremost fans forum and fansite. Created by Dees for Dees. Get involved
  • 0
Sign in to follow this  
blueboy

Forward/Back Button

Rate this question

Question

Recently this has stopped working for me. I can call up pages OK but 'previous' and 'next' don't respond. Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

6 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
55 minutes ago, blueboy said:

Recently this has stopped working for me. I can call up pages OK but 'previous' and 'next' don't respond. Thanks

Yup - same here 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
7 hours ago, blueboy said:

Recently this has stopped working for me. I can call up pages OK but 'previous' and 'next' don't respond. Thanks

Do you mean these buttons?

image.png

Or these?

image.png

I would suggest that you clear you Browser cache as it could be a caching issue. Try something like the CCleaner application, if you are on your phone, you can download it from your app store.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Can you try this, go to the bottom of the page, select default theme and let me know if those buttons work as expected?

I suspect that there is an issue with the Dark Blues theme which is causing your issues. Will try to fix this ASAP.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
16 hours ago, TheDarkBlues said:

Can you try this, go to the bottom of the page, select default theme and let me know if those buttons work as expected?

I suspect that there is an issue with the Dark Blues theme which is causing your issues. Will try to fix this ASAP.

Yes that worked thanks. 

Also have CC Cleaner now! 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

The issue has been fixed with our default theme, which means you don't have to use the other one.

Thanks for letting me know.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
On 01/12/2019 at 10:45, blueboy said:

Recently this has stopped working for me. I can call up pages OK but 'previous' and 'next' don't respond. Thanks

Same here when viewing on my phone for days now.

Hitting refresh once you're at the page loads it up. Annoying having to do for each page in multiple page topics though.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.