Jump to content
The Dark Blues Dundee FC's foremost fans forum and fansite. Created by Dees for Dees. Get involved
  • 0
Sign in to follow this  
Ludo*1

Quote Button Not Working

Rate this question

Question

Doesn't seem to be a problem for anyone else, but when I hit quote, it takes me down to the 'reply' box as usual, but no quote is present.

Earlier today I was getting 'errors' when trying to load a page as well.

Share this post


Link to post
Share on other sites

12 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Doesn't seem to be a problem for anyone else, but when I hit quote, it takes me down to the 'reply' box as usual, but no quote is present.

Earlier today I was getting 'errors' when trying to load a page as well.

I hesitate to suggest it , but...

Cache clear?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Just done that, still not working for me.

ETA: It does seem restricted to IE, so might try again.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Just done that, still not working for me.

ETA: It does seem restricted to IE, so might try again.

I'm having an issue with IE at the moment... try using a real browser like everyone else? :lol2:

https://www.mozilla.org/en-US/firefox/new/?#download-fx

https://www.google.co.uk/chrome/browser/desktop/index.html

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I'm having an issue with IE at the moment... try using a real browser like everyone else? :lol2:

Use a work laptop, and it's their default one!

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

When I get this to work, I will let you know k :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Use a work laptop, and it's their default one!

I think you should tell them that they're violating your heath and standard conditions, by enforcing you to use IE!

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I'm forced to use IE here as well.. but it's working...

Odd...

Now.. theres a thing... this is archaic IE9... make a difference?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Not working in Monifieth either.  IE

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Not working in Monifieth either.  IE

OK on Firefox though

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Getting the error on Firefox now. Here it is:

Fatal error: Class 'ie11EditorCompatPublic' not found in /home/zquria/thedarkblues.co.uk/admin/sources/classes/output/publicOutput.php(3846) : eval()'d code on line 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

And me.  Need to refresh three or 4 times to get the page up.

I think IT was a lot simpler and more relaible when it just consisted of a fax machine.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Getting the error on Firefox now. Here it is:

Fatal error: Class 'ie11EditorCompatPublic' not found in ../../..//publicOutput.php(3846) : eval()'d code on line 2

I think you will find that it is working now? This was the side effect on another that I have hopefully fixed now.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.